Plataforma de reptes innovadors

Aquest portal vol ser l’espai de trobada per fer possible la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. Va més enllà d’informar i conscienciar sobre la necessitat d’un canvi de model, es tracta d’allotjar reptes innovadors a través d’un espai promotor de la cocreació, perquè junts puguem fer realitat una visió de futur que beneficiï el teixit social i econòmic.

En aquesta secció s’incorporaran eines i s’habilitaran espais específics per fer efectiva la participació en els diferents processos i dinàmiques que porta associats un projecte tan ambiciós i complex com aquest.

En aquesta fase inicial busquem sumar complicitats i identificar empreses, institucions, organitzacions i ciutadania interessades en el desenvolupament dels diferents àmbits.

Què obtindràs?

Deixa’ns el teu contacte i les oportunitats que t’interessen i et convidarem a formar part de les sessions participatives on codissenyarem el procés de transformació econòmica del nostre territori.

Entre tots identificarem les barreres que ens separen de la visió de futur compartida i codefinirem les solucions i els projectes que ens ajudaran a superar-les.

Fins aquest moment, pots manifestar el teu interès i rebre tota la informació dels àmbits de treball a l’apartat:

Vols saber-ne més?