Tens dubtes?

Aquí trobaràs la resposta a totes les preguntes i si encara tens algun dubte, posa’t en contacte i t’ajudarem en tot el que puguem.

OPORTUNITATS

Què són les oportunitats?

Són problemàtiques que es detecten en un territori o sector, amb les que s’identifiquen una quantitat d’obstacles o reptes que es prioritzen per tal de treballar-hi ordenadament i buscar les actuacions possibles per tal de millorar el desenvolupament social i econòmic d’aquest.

Qui pot participar en sumar oportunitats?

Qualsevol persona que conegui l’oportunitat detectada pot sumar-se aportant el seu punt de vista del problema en qüestió, ajudant a veure la globalitat d’aquest, sigui o no expert o tècnic. També pot aportar noves idees per obrir oportunitats que detecti, només cal omplir el formulari per definir-la.

PROJECTES

Què són els projectes?

Són les idees de solucions que es proposen a la plataforma, prioritzades, analitzades i finalment publicades segons capacitat de ser resoltes en temps, pressupost i abast. Tots els usuaris de la plataforma poden aportar idees que es poden convertir en projecte.

Com es posa en marxa un projecte?

Internament es fa una valoració i priorització de potencials projectes que es poden dur a terme. El primer pas és realitzar una planificació d’aquest per a poder controlar i gestionar les accions que es preveuen. Una vegada s’ha efectuat aquest pas, cal fer-n’hi un pilot per desenvolupar i demostrar la seva eficiència. El següent pas és dur  un seguiment i control de tot el projecte i de cada acció. Finalment, arriba l’etapa del tancament del projecte en el qual es determinen els seus resultats i, especialment, si s’han aconseguit els objectius.

REPTES

Què són els reptes?

Són els obstacles que ens permeten identificar punts d’importància i d’acció de les oportunitats. Ens permeten definir el problema/oportunitat de forma més concreta, amb una frase posar un marc dels diferents punts d’acció que volem resoldre. Convertim aquests problemes sense resoldre en focus creatius i fonts d’idees innovadores que s’alineen amb l’estratègia del projecte.

ODS

Què són els ODS?

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) és un pla d’accions per aconseguir un futur sostenible per a tots.

Quina relació tenen els ODS amb les oportunitats?

Les oportunitats estan directament relacionades amb els propòsits dels ODS com són la lluita contra el canvi climàtic, l’educació, la salut, els territoris sostenibles, etc.

ODS

SEGELLS

Què són els segells?

El segell Transformació Econòmica és l’acreditació que rebrà la teva organització per col·laborar amb el desenvolupament econòmic i social de les Terres de Lleida, Pirineus i Aran.

Com s’obtenen els segells?

Pots aconseguir el teu segell omplint el breu formulari de sol·licitud d’aquest.

Encara tens dubtes?