El proper dilluns 21 de febrer: ‘Presentació de la Guia d’ajut al Món Local en la transició energètica’

18/02/2022 | Sin categoría

El proper dilluns 21 de febrer, presentarem la Guia d’ajut al Món Local en la transició energètica per tal de poder explicar el seu funcionament i la seva utilitat.

Una Guia elaborada en el marc del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció econòmica de la Diputació de Lleida i la Fundació per a la sostenibilitat Lleida 21 de l’Agència de l’energia de Lleida, que es  planteja com un recurs pràctic adreçat tant als tècnics d’Ajuntaments i Consells Comarcals, com als col·lectius professionals i empresarials, per tal de dotar-los de les eines necessàries per impulsar la transició energètica a nivell local.

Per aquest motiu, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i la Fundació per a la sostenibilitat Lleida 21 de l’Agència de l’energia de Lleida, us convidem a participar en la jornada de presentació d’aquesta Guia, que es farà via streaming, el  proper dilluns 21 de febrer a les 12:30h, des de la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

En cas què algú estigui interessat en assistir presencialment a l’acte, ho pot fer posant-se en contacte a través d’aquest correu electrònic oficinatecnica@transformacioeconomica.cat